2012. december 24., hétfő

Karácsonyi meglepetés :)

Sziasztok!
Ma reggel valami varázslat folytán ismét van netem és majd az ünnepek alatt igyekszek pótolni a lemaradásaimat. :) Most nem a folytatást hoztam, hanem egy kis karácsonyi ajándékot, tőlem-Nektek. Biztos emlékeztek még a Lo juro otra vez c. történetemre. Ez a novella  egy karácsonyi történet a Lo juro után pár évvel. Szerepel benne Esperanza, Gonzalo és persze a kislányuk, akinek a neve majd kiderül, ha elolvassátok. Remélem tetszeni fog Nektek!
Még egyszer Áldott, békés ünnepeket kívánok Mindenkinek! Feliz Navidad! :)
Sok puszi:
Detti



A süteményen az utolsó simításokat is elvégeztem mielőtt betettem a sütőbe, így rácsuktam az ajtót és beállítottam kívánt hőfokra. A helyére tettem a sütőkesztyűt és egy boldog sóhajjal néztem végig a konyhán. Az emeletről kicsi lábak dobogása hallatszott, ahogy a kislányom futott le az emeletről.
-         Becca kicsim, megmosakodtál? – kerültem meg az asztalt és megkérdezem. Rebecca segített a karácsonyi finomságok elkészítésében és a lisztből meg a tojásból rá is legalább annyi jutott, amennyit a süteménybe tettünk, de ezt egyáltalán nem bántam. Élveztem, hogy ezzel is több időt tölthetek Beccával.
-         Igen anya. – jelent meg kipirult pofival az ajtóban az 5 éves lányom. - Mehetek játszani?
-         Persze. – simogattam meg az arcocskáját. – Én még elpakolok és akkor majd játszunk valamit. Addig apa is biztos hazaér.
-         Biztos hazaér addig mire szerepelni fogok? – kérdezte némi kétkedéssel a hangjában.
-         Apa semmi pénzért nem hagyná ki. – nyugtattam meg.
- Akkor addig megyek és játszok a babámmal teázósat. – pördült sarkon és már el is sietett a nappali felé maga után húzva a dobozt, amiben az aprócska rózsaszín teáskészlet volt. Megálltam az ajtóban és elnéztem, ahogy kipakolja a játékokat, aztán egy kisebb körbe ülteti a plüssállatait és babáit majd felszolgálja nekik a teát és csacsog mindenféléről. Egy mosoly jelent meg az arcomon közben, mert ezt a tulajdonságát teljes mértékben megörökölte Gonzalotól. Visszafordultam a konyha felé és a mosogatógépből kiszedegettem a most már tiszta tálakat, hogy elpakolhassam őket a szekrénybe.
- Hazajött apa! – futott be a kislányom a konyhába hozzám. Ledobtam a kötényt és elhúztam a függönyt az ablaknál. A megszokottól eltérően ebben az évben Madridban is fehér volt a karácsony és ameddig a szemünk ellátott mindent puha, szikrázóan fehér hóréteg fedett. A nagykapu kinyílt és a mellette lévő fenyőről levert egy kisebb adag havat a kocsifeljáróra. Az ezüst színű Audi fényszórói előtt látni lehetett, hogy apró hópelyhek táncolnak a levegőben. – Kimehetek elé? – ugrált lelkesen Rebecca mellettem.
- Gyere! Én is veled megyek, jó? – fogtam kézen a kicsilányt és odamentünk a kabátokhoz. Segítettem neki belebújni a csizmájába, a nyakába terítettem a sálát, aztán belecsomagoltam a nagy kabátjába és a fejére tettem a kedvenc sapkáját. Én is belebújtam a csizmámba, aztán magamra kaptam a kabátom és a sálam, aztán már siettem is ki Becca után, aki már türelmetlenül toporgott mellettem és amikor már nem bírta tovább kirohant az udvarra.
-         Apaaaaaaa! - Gonzalo a nyitott csomagtartónál állt, amikor Becca odaért hozzá és úgy ugrott rá az apukájára, hogy az argentin majdnem beesett a csomagok közé. Rebeccát és Gonzalot már a kislányunk születése előtt is egyfajta különösen erős kötelék kötötte össze. Még a szívem alatt hordtam, amikor már reagált arra, ha Gonzalo a közelembe került és mindig megnyugodott, ha ő beszélt hozzá. A születése után is sokszor csak az tudta megnyugtatni, ha az apja vette fel és a világ máris jobb lett, Becca sírásából pedig egy tündéri mosoly lett, ez a rajongása iránta pedig nem szűnt meg.
-         Becca kicsim! – guggolt le hozzá Gonzalo és magához vonta, Becca pedig annyira hozzábújt, amennyire csak tudott. Adott a kislányunknak egy puszit, aztán felvette.
-         Szúr az arcod. – húzodott egy kicsit el Becca.
-         Akkor majd megborotválkozom, de csakis a te kedvedért tündérkém.
-         Utána majd adok még egy puszit.
-         Rendben. De majd behajtom rajtad! – tette le Beccát a földre, aki rögtön odaszaladt a hóemberéhez, amit még reggel építettek Gonzaloval. A fején madridos sapka van és a nyakában madridos sál. Hiába a férjem még mindig a Madrid csatára. – Hola Espe! – köszöntött egy csókkal Gonzalo.
-         Mindent hoztál, amit kértem?
-         Még azt is, amit nem. – mosolygott rám miközben négy szatyrot vett ki a csomagtartóból. – Mit jót csináltatok délelőtt?
-         Képzeld apa sütöttünk anyuval! Segítettem neki. – válaszolt helyettem Becca.
-         Nagyon ügyes volt a kis hölgy.
-         Akkor idén még a szokásosnál is finomabb lesz a süti. –jegyezte meg aztán ránézett a kislányunkra - Becca, menj előre és válaszd ki, hogy melyik mesét szeretnéd megnézni.
-         Jóóóóóóó! – válaszolt a kislányunk és előreszaladt a házba. Mire mi beléptünk az előszobába Becca már ott sem volt, de a kabátja, sálja és a többi téli holmija szanaszét hevert a helyiségben. Miután letettem a nagykabátot, nekiálltam rendet tenni a kislányunk után.
-         Legalább egy helyre dobná le. – tettem fel a fogasra a kabátját.
-         Ne morgolódj professzorasszony! Ő még gyerek, neki az a dolga, hogy rosszalkodjon. – ölelt át hátulról Gonzalo és az állát a vállamra támasztotta.
-         Végül is igazad van. – adtam egy puszit az arcára – Igaza van Beccának is.
-         Miben? – emelte fel a fejét.
-         Tényleg szúr az arcod. – fordultam felé és végigsímitottam rajta.
-         Mintha valaki évek óta hajtogatná, hogy szereti ha borostás vagyok... – gondolkozott el.
-         Szeretem is, de nem az egy heteset.
-         Jól van, megadom magam. Megyek és megborotválkozom, mert szívem két hölgye ezt kéri tőlem. – fordult sarkon.
-         De előbb még valami!
-         Mi? – fordult ismét felém.
-         Ez. – léptem oda hozzá és szenvedélyesen megcsókoltam.
-         Egész átmelegedtem tőle. Nem kaphatnék még egyet? Az orrom még elég hideg.
-         Bolond. – adtam egy puszit az orrára, aztán még egyszer megcsókoltam.
-         A fülem is átfagyott.
-         Elővegyem azt az néhány levelet, amit a jezsuiták írtak az Új-Granadába küldött térítőknek és felolvassam? Hátha attól felmelegszik.
-         Ebben van az, hogy ha kell tűzzel vassal...
-         Igen.
-         Akkor én inkább megyek.– fordult ismét sarkon, én pedig a konyha felé vettem az irányt, hogy megnézzem a süteményeket. Kihúztam a tepsit és elégedetten néztem, hogy az összes karácsonyi figura szépen megsült. Egyszer csak egy kéz nyúlt a tepsibe és elvett egy ránszarvast.
-         Hú..ajj...basszus...áááá... – dobálta egyik kezéből a másikba a sütit Gonzalo mígnem le nem tette az asztalra. – Mondhattad volna hogy ez még forró! – fújkálta a két kezét, aztán bedugta a hideg víz alá.
-         Így jár az, aki türelmetlen. – koppintottam az orrára, miközben kivettem egy tálat a szekrényből. – Most sült ki.
-         Real Madrid címer alakú nincs?
-         De van. Pont azt hagytuk volna ki? A lányod nyomkodta ki a formáját. Tudod te, hogy mekkora madridistát neveltél belőle?
-         Hát az én lányom. – húzta ki magát.
-         Az enyém is.
-         Jól van már professzor asszony. – húzott magához én pedig letettem a tálat a mellettünk lévő konyhapultra és átöleltem. – Ti vagytok számomra a világon a lgfontosabbak. – mondta elkomolyodva.
-         Nekem is te és Becca. – sóhajtottam egyet és felnéztem rá.
-         Soha többet nem leszek olyan hülye, mint  hat évvel ezelőtt. Nem akarlak titeket elveszíteni.
-         Ha nincs Becca, lehet, hogy most nem engem ölelnél át.
-         Ha nincs Becca, akkor sem adtam volna fel. Szeretlek Esperanza!
-         Én is téged Gonzalo. – válaszoltam mélyen a szemébe nézve. Lassan hajolt közelebb hozzám, hogy megcsókolhasson és amikor megtette a kislányunk szaladt neki az ölelkező párosunknak.
- Esik a hó! – fogott kézen mind a kettőnket és áthúzott a nappaliba. Elhúztuk a függönyt és kinéztünk a kertre. Gonzaloval egyik kezünkkel egymást a másikkal Beccát öleltük át és úgy néztük, amin nagy pelyhekben szakad a hó...



A moralejai ház a karácsonyi díszfényekbe burkolózott. Az égen a decemberi hidegnek köszönhetően még a szokásosnál is fényesebben ragyogtak a csillagok. Az udvari két fenyőfán égősor futott végig és az ablakokban is különféle karácsonyhoz köthető figurák emlékeztettek a szeretet ünnepére. Az ajtóra kifüggesztett koszorú meglibbent, amikor a kulcsot a zárba illesztettem és kinyitottam a bejáratot. Gonzalo karjaiban Beccával utánam lépett be az otthonunkba, aki a hazafelé tartó úton elaludt. A betlehemi játékon ő volt az egyik angyal. Tetőtől talpig fehérben volt, fején glóriával és a hátán az angyalszárnyakkal. A kis arcát Gonzalo mellkasán nyugtatta és édesden aludta az igazak álmát. Óvatósan levettem róla a betlehemes játék kellékeit, aztán a kabátját is meg a sálját is levettem róla, Gonzalo pedig felvitte a szobájába. Vigyázva tette le az ágyra, aztán helyet cseréltünk és nekiláttam, hogy átöltöztessem Beccát, a férjem pedig lement, hogy ő is letegye a kabátját. A kislányunk azonban felébredt és rögtön az apját kezdte el keresni, aki pont ekkor jött vissza.
-         Itt vagyok angyalkám. – ült le mellé az ágyra és megsimogatta az arcát.
-         Apa mezében akarok aludni.
-         Mindjárt megkeresem. – Mentem oda a szekrényhez, hogy teljesítsem Becca kívánságát.  Amennyire óvatósan és egyben gyorsan csak tudtam átöltöztettem a kis hölgyet és szépen betakargattam.
-         Szeretlek anya. – motyogta félálomban és adott egy puszit az arcomra, amikor odahajoltam hozzá, hogy jó éjt puszit adjak neki.
-         Én is téged angyalkám. – simogattam meg azarcát.
-         Apa?
-         Itt vagyok.
-         Téged is szeretlek. – adott Gonzalonak is egy puszit. – Most már nem szúr az arcod. – motyogta már alig hallhatóan, aztán perceken belül elnyomta az álom.
- Én is téged gyönyörűségem. – suttogta az apukája, aztán óvatósan felállt az ágy széléről nehogy felébredjen Becca. Mellém lépett és az egyik karjával magához vont. A fejem a vállán nyugtattam és nem gondoltam semmire sem, csak hagytam, hogy átjárjon ez a titokzatos békesség, amit csak karácsonykor érez az ember.
-         Órákig el tudnám nézni, ahogy alszik. – törte meg a csendet Gonzalo suttogva.
-         Én is. Sokszor figyelem, amikor játszik...ha ez a kicsi lány tudná, hogy pusztán a létével mennyi mindent tett értünk!
-         Mi tudjuk.
-         Annyira hasonlít rád.
-         Tőled is örökölt. Például olyan szép, mint te vagy. És olyan okos. És olyan ügyes.
-         A szemét viszont tőled örökölte és a mentalitását is. Na meg legalább annyira szeret beszélni, mint te.
-         Jól van na.
- Menjünk, hagyjuk aludni! – fogtam kézen az argentint és az ajtó felé húztam. Amennyire hangtalanul csak tudtam, úgy tettem be az ajtót mögöttünk. Kézenfogva mentünk le a nappaliba, ahol a kanapén még ott volt Becca teáskészlete. Összeszedtem az apró csészéket és bepakoltam őket a dobozba, míg Gonzalo kiment a konyhába és a vacsoráról maradt nagyjából fél üveg borral és két pohárral tért vissza.
-         Jaj már professzor asszony! Szenteste van, hagyja azokat a játékokat! – ült le a kanapéra és maga mellé húzott engem is.
-         Csak elpakoltam Becca játékait.
- Szeretnék most már végre kicsit veled is kettesben lenni Esperanza. – nézett mélyen a szemembe a férjem, aztán töltött a  poharakba. Előrehajoltam és elvettem az enyémet az asztalról és belekortyoltam, aztán a fejem Gonzalo vállára hajtottam. Szememmel körbejártam a nappaliban. Az ablakon át ki lehetett látni a hófedte kertre és távolabb a spanyol főváros fényeire. Most mindenhol béke és csend honolt. A sarokban állt a plafont súroló hatalmas ünnepi díszekbe öltöztetett fenyőfa és illata betöltötte a nappalit. A helyiségben nem égett a villany, csak annyi világosság volt, amennyi kinntről beszűrődött és amennyit a karácsonyfa égősorai teremtettek és még így is félhomály vett minket körül. A vitrinben ott sorakoztak a trófeák kicsinyitett másai, amelyeket Gonzalo nyert meg a Madriddal, mindegyik visszaverte egy-egy aprócska égő fényét és meg-megcsillant a képkereteken is, amelyekben üveglap alatt  a férjem régebbi mezei voltak megörökítve az utánunk jövő generációknak. A kezemben fogtam a poharat és úgy forgattam meg benne az italt egy laza csuklómozdulattal. Ahol a fény átsütött a poháron ott vörösen ragyogott a benne lévő bor.
-         Olyan rég nem voltunk már így. – ölelt át Gonzalo én pedig letéve az asztalra a poharamat, hozzábújtam és átöleltem.
-         De most itt vagyunk. – néztem fel rá és megsimogattam az arcát. Az ujjamon lévő karikagyűrűn megcsillant az égősor fénye. – Nekem azt mondták, hogy idővel a szerelem elmúlik, de szerintem hazudtak. Én még mindig szerelmes vagyok beléd, Gonzalo.
-         Én is beléd Esperanza. – simított végig az arcomon aztán hozzám hajolt és megcsókolt.
-         Imádom, amikor ezt csinálod. – mosolygott bele a csókunkba.
-         Mit? – kérdeztem egy pillanatra arrébb húzódva, de aztán rájöttem, hogy mire gondol. Mindig is szokásom volt beletúrni a hajába. – Jah. – bólintottam egyet, aztán ismét lezárta az ajkaim az övével. Lassan döntött hátra a kanapén és addig kapaszkodtam belé, amíg meg nem éreztem a hátam alatt a díszpárnát.
-         Egy pillanat! – mondtam, aztán kicsit eltoltam magamtól a férjemet. – Mi lenne ha ezt inkább a hálóban folytatnánk? – helyezkedtem vissza ülő tartásba.
-         Felőlem semmi akadálya. – vont vállat, aztán felpattant mellőlem és a karjaiba kapott, még meglepődni sem volt időm, máris a lépcsőn lépkedett fel velem.
-         Tegyél le! – csapkodtam gyengéden a vállát. – Egyedül is tudok menni.
-         Halkabban! – intett le Gonzalo – Még felébreszted Beccát és akkor lőttek a szentesti romantikának. Nem lenne túl szép tőled Espe, ha most hagynál cserben, amikor már a kémiától a biológiáig minden műkődik nálam, amit csak el tudsz képzelni.
-         Igazad van.
- Ugye professzor asszony? – nyitotta ki a hálószobánk ajtaját, aztán amilyen halkan csak tudta visszacsukta és nem felejtette el bezárni sem. A jobb lábam átvetve a balon ültem az ágy szélén és olyan csábosan néztem rá Gonzalora, amennyire csak tudtam. Az argentin leguggolt velem szemben és a kezével végigsímitott a lábamon. Még a nadrágom anyagán át is éreztem, hogy szinte perzsel az érintése, az a bizonyos bizsergés, pedig egyre erősebben kezdi el átjárni a testem. Gonzalo leült mellém az ágyra, aztán megcsókolt és a kezével felfedezőútra indult volna a pulóverem alatt, de ott egy másikat talált.
-         Hány réteg cucc van rajtad? – kérdezte gyanakvó tekintettel.
-         Négy.
- Dios Mio! Meddig fog az tartani mire kicsomagollak? Na mindegy...úgy foglak fel mint egy jól becsomagolt karácsonyi ajándékot. – vont vállat aztán segített kibújni a garbómból, én pedig lehúztam a felsőjén a cipzárt és benyúltam a szabadon hagyott részen, aztán kitapogattam, hogy hol van a pólója széle és addig ügyeskedtem, amíg utat nem találtam alá.
-         Úh de hideg a kezed! – kiáltott fel.
-         Halkabban! – tettem a szájára a kezem. – A szomszéd szobában alszik a kislányunk, még felébreszted.
- Jól van, jól van. – bólogatott – Tisztára olyanok vagyunk, mintha teljesen kezdő tinédzserek lennénk. – nevetett miközben minden szava után egy csókot adott a nyakam érzékenyebb pontjaira, én pedig egyre jobban kezdtem elveszni abban a mámoros állapotban, amelybe csak akkor jutottam, amikor vele voltam. Kezdtem egyre türelmetlenebb lenni, ezért felültem és ledobáltam magamról az összes felsőmet, a vékonyabb hosszú ujjútól a rövid újjúig. Gonzalo mosolyogva csóválta meg a fejét aztán egy mozdulattal megszabadult a pólójától. Amilyen izgalommal a kisgyerek várja, hogy megkaphassa a karácsonyi ajándékát én olyan izgalommal vártam, hogy végre olyan helyen érinthessem a férjem, ahol nem takarja egy grammnyi textil sem.  Gonzalo szorosan ölelt magához én pedig élvezettel vesztem el az ölelésében. Ujjaimmal végigrajzoltam az utat a szájától egészen le a nyakán át le a vállán egészen az utolsó ujjpercéig, aztán vissza és rátértem a mellkasára, miközben ő egyre érzékenyebb pontjaimat kezdte el kényeztetni hol a szájával hol a kezével. Már ösztönösen tudta, hogy hogyan érjen hozzám, hogy azzal  örömet okozzon, ez pedig fordítva is igaz volt. Szinte lebegtem a mámorban és úgy éreztem, hogy nem is az ágyon fekszem, hanem egy felhő legtetején. Kezeim maguktól találtak rá a nadrágjára és kicsatoltam az övet, aztán gombot is kigomboltam, hogy a kezem jobban beférjen alá. Gonzalo egy pillanatra megállt és nyelt egy nagyot, tehát a hatás nem maradt el.
- Espe, teljesen megőrjítesz. – hajolt hozzá a fülemhez és belesúgta, olyan hangon, amitől az a bizonyos bizsergés ezerrel kezdett el oda-vissza futkározni a gerincemen. Gonzalo lelépett az ágyról és először engem szabadított meg a felesleges ruhadaraboktól, aztán ő is így tett és visszajött hozzám.
-         Nem fázol? – termett felettem.
-         Egy kicsit. – válaszoltam mire ő kettőnkre terítette a takarót.
-         Majd mindjárt felmelegítelek. – vigyorgott rám pimaszul, aztán mélyen a szemembe nézett.
-         Szeretlek és boldog karácsonyt Esperanza!
- Én is szeretlek és boldog karácsonyt neked is Gonzalo!
- Majd mindjárt olyan boldoggá fogom tenni, hogy síkitani fogsz. – jegyezte meg szemtelenül, aztán megcsókolt, amikor az ajka az enyémhez ért megéreztem őt magamban. Ujjaimmal szokás szerint beletúrtam a hajába és az ablakon besütő hold fényében megcsillant a karikagyűrűm és a belevésett szöveg: Most és örökké.....

10 megjegyzés:

  1. Hát ez olyan jó, hogy kár, hogy csak egy pipát lehet nyomni rá!:)
    Az eleje nagyon kedves és romantikus volt!Becca nagyon odavan apuciért!:)
    A többi meg...Hát ez egy igazán szép karácsonyi ajándék, amit Espe kapott...Én is szívesen kapnék Gonzalitotól ilyen meglepit!:P:)
    Szeretem az ilyen kis agymenéseidet Detti!Komolyan!:)
    Köszönjük szépen!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh köszi! Örülök, hogy ennyire tetszett! :)
      Végül is a Lo juroban is így volt, amikor még csak várták, hogy megszülessen.;)
      Akkor már ketten vagyunk, mert én is szívesen fogadnék Gonzától egy ilyen khm... kis apróságot karácsonyra :P :D
      örülök neki, hogy szereted. :)
      Szívesen, máskor is! :)

      Törlés
  2. Szia Csajszi!
    Nos sikeresen elolvastam a karácsonyi meglepidet.:) i nem emlékezne a Lo jurora? :D Én imádtam :)
    Jaj, annyira nagyon jó lett. Aranyosak így 3-asban. Romantikus is volt azért. Becca valami tündér. Nagyon oda van apuciért, de hát megtudom érteni. Remek karácsonyuk lett. Örülök, hogy boldogok így együtt :) Szeretem az ilyen ki szösszeneteidet. Nagyon jók! Bár én tudtam, hogy mi lesz a meglepi :D Köszönjük!
    Feliz Navidad Detti! ♥
    Puszillak, Deveczke.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Deveczke!
      Örülök, hogy ideértél.:) Örülök, hogy tetszett a Lo juro is és ez a kis novellám is. Direkt ilyen romantikusra terveztem. Már régóta gondolkoztam ezen, de hát Te tudod, meséltem facen.
      Én köszönöm, hogy elolvastad!
      Feliz Navidad Deveczke!
      Puszillak!
      Detti

      Törlés
  3. Hola Csajszim :)♥
    Jajj annyira jól volt meg irva.A napokban olvastam el a'Lo jurot' ésazt is imádtam de ez feltette rá a koronát :)
    Becca annyira de annyira cuki,Kis tündér.Nagyon megtudom érteni hogy ennyire oda vanaz apukájáért.Én is oda vagyok :D
    Boldog Karácsont!♥
    puszi:Titania

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hola Csajszi! :)
      Örülök, hogy ez is tetszett és a Lo juro is. :)
      Azt hiszem sokan ki tudnak egyezni egy olyan apukával mint Gonza ebben a novellában. :D ;)
      Neked is Boldog Karácsonyt!:)
      Puszillak!
      Detti

      Törlés
  4. Sziaaa!

    Nagyon - Nagyon Boldog Karácsonyt Neked is Detti!!!

    Jujjj de jó volt ezt olvasni! Annyira aranyosak,ááá csak olvadozom. Becca egy kis tündér!
    Szóval minden happy, és legalább tudom mire számítsak. Így is az őrületbe keregetsz a részekkel, de ezzel most kicsit kompenzáltad. :-)

    Sok puszi Neked!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa!

      Neked is nagyon boldog karácsonyt!:)

      Direkt ilyenre szerettem volna írni. Ha jól gondolom tőlem pont az ilyen irományokat szoktátok meg. :)
      Jót mosolyogtam a kommenteden. Gondoltam, hogy ha már a karácsony a szeretet ünnepe is, hát most kivételesen megpróbálok senkit sem az őrületbe kergetni. :D

      Sok puszi!

      Törlés
  5. Hola Csajszi! :)
    Először is Feliz Navidad Neked is! :)
    A Lo juro-t is elolvastam már régebben és azt is nagyon szerettem, és ezzel a résszel lett szerintem teljes a történet. :) Becca valami hihetetlenül aranyos, és mennyire odavan az apukájáért. :) Mondjuk ezen nem is csodálkozom. :) Örülök, hogy boldogok, így hármasban. :) Szuper karácsonyuk lett. :)
    Nekem nagyon tetszett ez a kis szösszenet tőled, tökéletes karácsonyi meglepi volt. :)
    Puszillak, N.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hola Csajszi!
      Feliz Navidad! :)
      Köszönöm! örülök, hogy így gondolod. :) Már a Lo juroban is megírtam, hogy milyen különleges kapcsolat van Becca és Gonzalo között. :)
      Örülök, hogy tetszett. :)
      Puszillak!
      Detti

      Törlés